Velkommen til SkiOpplevelser

 

  • Vi skaper skiglede og gode SkiOpplevelser.

Vi tilbyr Langrennskurs for voksne/ungdom og skiskoler(langrenn) for barn.

I sommerhalvåret tilbyr vi rulleskikurs for alle nivå. 

Ta en titt på vår Kursplan her.

Og følg med på vår facebookside - "SkiOpplevelser".

Bilde fra vår skiskole for barn:

 

Noen tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere;

”Vi vil takke for at vi fikk delta på kurset som du hadde en snørik onsdag i vinterferien.  Petter på 6 hadde hatt en fantastisk kjekk dag på kurset.  Storkoste seg.  Han har stolt vist mange kule 'triks' som han lærte på kurset. Petter kommer garantert til å delta på samme kurs en gang til! Diplom, buff og medalje – bedre kunne det ikke bli:)”

"Her var der mye god lære. Møtte opp med store forventninger. Og må si at jeg ble meget positivt overrasket. Lærte mye godt på kurset.
 Må også berømme deres evne til å undervise og følge opp den enkelte. Dette selv om vi var mange deltakere på kurset."

"tusen takk for to utrolig bra kurs i helgen - jeg fikk ikke takket deg ordenlig før løp avgårde. Jeg må bare berømme dere for et veldig bra opplegg - og en stor porsjon tolmodighet! ;o) jeg syns kurset var godt lagt opp, og lærerrikt - og dere var begge to veldig flinke."

  • Kursplan – Vinteren 2021: 

Her finner du oversikt over våre skikurs vinteren 2021. Det blir et noe begrenset tilbud i år. Det blir nødvendig smittevern på alle kurs. 
Skiskole for barn er allerede fulltegnet! Venteliste: orjan@skiopplevelser.no

Dato Hva Sted Varighet
30/1 Skikurs, skøyting Fullt.  Sirdal 2,5 t
30/1 Skikurs, klassisk  Fullt.  Sirdal 2,5 t
31/1 Nybegynnerkurs  Sirdal 2,5 t
31/1 Skøyting – viderekomne Sirdal 2,5 t
31/1 Klassisk – viderekomne  Sirdal 2,5 t
31/1 Grunnkurs, klassisk. Sirdal 2,5 t
27/2 Skikurs, klassisk Fullt!  Knaben 2,5 t
27/2 Skikurs, skøyting Knaben 2,5 t
28/2 Skikurs, klassisk Fullt!  Sirdal 2,5 t
28/2 Skikurs, skøyting Sirdal 2,5 t
1/3 Nybegynnerkurs, klassisk Sirdal 2,5 t
1/3 Skikurs, klassisk Sirdal 2,5 t
2/3 Skiskole for barn  Fullt.  Sirdal 4-5 t
20/3 Skikurs, klassisk Sirdal 2,5 t
20/3 Skikurs, skøyting Sirdal 2,5 t
       

Corona-virus: Dersom du blir satt i karantene eller du får symptomer som kan være et corona-virus rett i forkant av kurs, skal du selvsagt ikke møte. Du vil da få tilbud om å bli flyttet til et annet kurs, eller få refundert 75 % deltakeravgiften. 

Hvilket kurs passer for meg?

Nybegynnerkurs:

For deg som har gått lite eller ingenting på ski. Vi fokuserer på balanse/trygghet. Vi lærer deg å bremse, og å bevege deg på ski gjennom variert terreng. Og vi øver på rytme/flyt i skigåinga og bidrar til å gjøre teknikken mer effektiv.

Skikurs klassisk:

For deg som har gått mye eller lite på ski, men vil lære mer om teknikk – og effektivisere teknikken. Vi øver på balanse/trygghet på skiene, tyngdeoverføring og går gjennom staking, diagonal og dobbelttak. Du har kanskje planer om å gå Sesilåmi for første gang – eller bare ønsker større skiglede gjennom bedre teknikk.

Grunnkurs klassisk passer for voksne og barn ned til ca 10-12 år. Gjerne også aktive yngre skiløpere.

Skikurs Skøyting:

For deg som såvidt har prøvd deg litt på skøyting – men, sliter med balansen og/eller ikke har full oversikt over de forskjellige hovedteknikkene; Padling, dobbeldans og enkeldans.
Grunnkurs skøyting passer for voksne og barn ned til ca 10 år.

Viderekomne klassisk:

For deg som har gått en del både på ski og rulleski og i utgangspunktet har god kontroll på grunnteknikkene: Diagonal, staking og dobbelttak med fraspark. Her skal vi jobbe med å videreutvikle teknikkene; Diagonal, dobbelttak med fraspark og staking. Du har mål om å forbedre tida i Sesilåmi – og det skal vi hjelpe deg med! Aktive skiløpere er også høyst velkomne.

Viderekomne skøyting:

For deg som har gått litt både på ski og rulleski og som vet forskjell på padling, dobbeldans og enkeldans og helst mestrer de 3 forskjellige teknikkene – i hvert fall brukbart. Vi skal jobbe med å videreutvikle alle 3 teknikkene og også balanse/tyngdeoverføring og gode skyv som er viktig grunnlag for å skape fart i skøyting. Vi skal øve på å gå rasjonelt/effektivt: Forholdsvis fort – med forholdsvis lite krefter.

For mange kan det være fornuftig å ta både grunnkurs og kurs for viderekomne. Vi har lagt det opp slik at grunnkurs blir del 1 og viderekomne del 2. Men, for de som allerede er viderekomne/har vært med på grunnkurs før – så går en rett på kursene for viderekomne.

På viderekomne kursene er det mye å lære også for de som går på 3 timer i Sesilåmi!

«Den som ser på seg selv som ferdig utlært – er ikke utlært, men ferdig»

Ta gjerne kontakt dersom det er noe dere lurer på.

Starten stavløpet 2008