Velkommen til SkiOpplevelser

 

  • Vi skaper skiglede og gode SkiOpplevelser.

Vi tilbyr Langrennskurs for voksne/ungdom og skiskoler(langrenn) for barn.

I sommerhalvåret tilbyr vi rulleskikurs for alle nivå. 

Ta en titt på vår Kursplan her.

Og følg med på vår facebookside - "SkiOpplevelser".

Bilde fra vår skiskole for barn:

 

Noen tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere;

”Vi vil takke for at vi fikk delta på kurset som du hadde en snørik onsdag i vinterferien.  Petter på 6 hadde hatt en fantastisk kjekk dag på kurset.  Storkoste seg.  Han har stolt vist mange kule 'triks' som han lærte på kurset. Petter kommer garantert til å delta på samme kurs en gang til! Diplom, buff og medalje – bedre kunne det ikke bli:)”

"Her var der mye god lære. Møtte opp med store forventninger. Og må si at jeg ble meget positivt overrasket. Lærte mye godt på kurset.
 Må også berømme deres evne til å undervise og følge opp den enkelte. Dette selv om vi var mange deltakere på kurset."

"tusen takk for to utrolig bra kurs i helgen - jeg fikk ikke takket deg ordenlig før løp avgårde. Jeg må bare berømme dere for et veldig bra opplegg - og en stor porsjon tolmodighet! ;o) jeg syns kurset var godt lagt opp, og lærerrikt - og dere var begge to veldig flinke."

Om SkiOpplevelser;

Firmaet SkiOpplevelser ble startet av Ørjan Ravndal i 2003. Vi begynte så smått med en «Sesilåmi-samling» over ei helg vinteren 2003. Etterhvert har det øket på med teknikkkurs både på rulleski og på ski og i klassisk og skøyting. Skiskolene for barn har blitt veldig populære. De siste sesongene har vi hatt ca 500 deltakere totalt på våre forskjellige typer kurs. Målet er å skape større skiglede og gode skiopplevelser. SkiOpplevelser og SkogsOpplevelser er et og samme enkeltmannsforetak og eies og drives av Ørjan Ravndal. 

Ørjan RavndalØrjan Ravndal er fra Ålgård og er født i 1972. Han har drevet med langrenn og orientering siden han var hhv 6 og 11 år gammel. Og har fortsatt stor glede av både langrenn og orientering. 

Kompetanse/Utdanning/Erfaring:

Utdannelsen har Ørjan fra 4 år på Norges Idrettshøgskole der han etter grunnfag tok 2 årig trenerutdannelse med fordyping i langrenn og ett årig utdannelse innen idretts- og kulturadministrasjon. (mellomfagsnivå/Bachelorgrad)
Av trenerkurs har han alle kurs både innen langrenn og orientering. (såkalt D-trener/trener 4.) Han begynte å engasjere seg som trener som 16-åring, og har gjennom årene vært innom alle nivå fra barneidrett, klubbtrener, kretslagstrener, trener i Sirdal Ski/Sirdal Videregående, trener på Wang Toppidrett Stavanger, til landslagstrener i Ski-Orientering. Ørjan har også vært ansvarlig instruktør for utdanning av trenere i Rogaland/Sør-vestlandet i både langrenn og orientering fra ca år 2000 til ca 2012. I 2007 ble han kåret til Årets trener i Norges Orienteringsforbund etter fire år som trener for et framgangsrikt kretslag for junior i Rogaland. 

Ørjan har også vært initiativtaker og prosjektleder for ”Vardejakten i Gjesdal” som nå er det største og viktigste trimtilbudet i Gjesdal/Figgjo-området. Se http://www.vardejakten.no
Av annen relevant jobberfaring kan nevnes: Daglig leder Sirdalsferie, kroppsøvingslærer, Daglig leder Rogaland bedriftsidrettskrets, fagkonsulent/aktivitetskonsulent/prosjektleder Rogaland Orienteringskrets.

Våre Instruktører

De siste årene har vi blitt flere og flere dyktige instruktører. Vi har også vært heldig å knytte til oss løpere med erfaring på elitenivå. Flere har også høy idretts- og skiutdanning – og lang erfaring som skitrener. Her er en kort presentasjon av dem:

Linn Ravndal: Fra Ålgård/Gjesdal IL. 19 år/Født 2000. Flere ganger Norgesmester(junior og Hovedlandsrenn). Vunnet Sesilåmi 2 ganger(av 2 mulige), første gang som tidenes yngste vinner – 15 år gammel! Satser nå fullt og helt på å nå Norgestoppen i langrenn! 

Stian Gilje: 27 år og tidligere aktiv skiskytter. Startet med skiskyting som 8 åring og satset frem til 24 års alderen. Gikk på Sirdal VGS toppidrett(skigymnas) og var en del av elitelaget Sirdal ski. Flyttet videre til Lillehammer for å satse på heltid. Har årstudium idrett fra Universitetet i Agder og er nå i turnus som fysioterapeut. Har medalje fra senior NM skiskyting 2012, 2. Plass sammenlagt NC 2012 og flere pallplasseringer som både junior og senior i norgescup. 

Øyvind Skadberg: Lærer/trener ved Sirdal Videregående skole(Idrettsgymnas) – siden 2001. Utdanning fra Norges Idrettshøgskole/Kristiansand Lærerhøgskole. Blant annet 2 årig trenerutdannelse. Svært ivrig langrennsløper.

Magnar Ravndal: 28 år, fra Rennesøy, tidligere skiskytter, gått 3 år på sirdal vgs/skigymnas, 2 år etter videregående med sirdal ski, skismører/skitester på sirdal ski, grunnfag idrett fra uia. Trener i Sandnes Skiskytterlag.

Tor Joar Ravndal: – 9 seire i Sesilåmi(mestvinnende) – 4. plass fra Worldloppet(Finlandia Hiitho) Mye trenererfaring. Se artikkel i Stavanger Aftenblad da han tok sitt 39. KM-gull.

Gøran Bollestad: Tidligere aktiv langrennsløper for Sandnes IL og sist syklist på elitenivå. Blant annet Jr Verdensmester og Europamester for lag i Vintertriatlon(løp, ski, sykkel) Gikk 3 år på Norges Toppidrettsgymnas. Trener for ei ungdomsgruppe i Stavanger Skiklubb. Gøran begynte som instruktør for SkiOpplevelser allerede som 13 åring – da som instruktør på skiskolen for barn. Mye erfaring som trener/instruktør.

Jone Paulsen: Vært aktiv på ski siden han var barn. Med både alpint, telemark, frikjøring og langrenn. Har mange års erfaring som trener i Sandnes Skiskytterlag og Sandnes Idrettslag(langrenn). Trenerutdannelse(trenerkurs) gjennom både skiskytterforbundet og skiforbundet. Har vært med som instruktør i SkiOpplevelser siden 2014.

Vi trenger flere dyktige instruktører. Ta kontakt om du er interessert!

 

Starten stavløpet 2008

http://www.aftenbladet.no/sport/1330058/42-aaring_kretsmester_for_39_gang.html